Kiropraktor for bedrift

Bedriftsavtale med kiropraktor

Å ha en tilgjengelig kiropraktor for bedriften vil bidra til å holde sykefraværet nede, samtidig som det vil være en gode for de ansatte. Muskel- og skjelettplager er nemlig den største enkeltårsaken til sykefravær med ca. 40% i følge en rapport fra Muskel- og Skjelett-tiåret (MST). Dette utgjør en enorm kostnad for arbeidsgiver og samfunnet i form av fravær. 

Kiropraktoravtale med bedrifter i nærområdet

Vi på Lysaker Kiropraktorklinikk har i flere år hatt avtale med bedrifter i området. De ansatte får tilgang til rask og effektiv hjelp ved smerter og plager. Vi er alltid tilgjengelige på telefon i åpningstiden vår, for spørsmål og timebestilling. Timer kan også bestilles på nett, enten av den ansatte selv eller av annen i bedriften.

Kiropraktorene hos oss er spesialister på muskel- og skjelettsystemet og hjelper til med å diagnostisere, behandle og forebygge slike plager. Ved akutte plager sørger vi for å få arbeidstakeren så raskt som mulig tilbake i full funksjon – noe som både arbeidstaker og arbeidsgiver selvfølgelig er godt tjent med. Ved mer langvarige plager kan vi fungere som faglig sparringpartner, hvor vi sammen med den ansatte og bedriften prøver å finne gode løsninger for alle parter.

Kiropraktorer har mulighet for å henvise videre til spesialisthelsetjenesten ved behov (f.eks. ortopedkirurg, nevrolog, revmatolog), kan henvise til bildediagnostikk (Ultralyd, MR og røntgen) når dette trengs og sykemelde om det blir nødvendig.

Les mer om hva vi kan tilby her. 

Lurer du på noe om det kan være lurt med en kriopraktor for bedriften? Ta kontakt, så kan vi ta en dialog på det.